Logo not showing in Microsoft Edge - Acme Themes

Best Premium and Free Responsive WordPress Themes Forums Education Base Logo not showing in Microsoft Edge

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Acme Themes 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #29894

    stephied
    Participant

    Hi,
    I’ve created a new website using education base theme. I was talking to my client on the phone and she claimed two things using MS Edge:

    1. The logo is not showing at all in the upper LH corner, it’s just white space.
    2. When she clicks on a menu item, it stays expanded even after going to the page she clicked on and even going back to the home page…it does not seem to collapse.

    I don’t have win 10 or Edge so I cannot confirm this, but she was telling me exactly what she was seeing. Is this a known issue and more importantly, is there a fix so I can roll this site out?

    The page I’m having trouble with is http://www.steerurite.nz

    Thank you!
    Steph

    #29902

    stephied
    Participant

    Ok, I found someone who had MS10 and Edge installed and it looked completely fine on that computer, so it could just be something with her. If you wouldn’t mind testing on your side, I’d appreciate it just to make sure.

    Thanks!

    #29905

    Acme Themes
    Keymaster

    Hello,

    It seems fine from our end,
    Here is screenshot

    Best Regards!
    Acme Themes

    #29911

    stephied
    Participant

    Ok thank you very much for your time!

    #30273

    Acme Themes
    Keymaster

    We are closing this thread.
    Best Regards!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Logo not showing in Microsoft Edge’ is closed to new replies.