Mobile viewing problem - Acme Themes

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  acmesupports 4 months, 4 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #37922

    kmaeda
    Participant

    Hi,
    When I try to view my site on a mobile phone everything seems load fine, and then almost everything disappears a few seconds later except for the header and slider image. llsr.online If I hit reload a few seconds later everything reappears. This only happens on mobile screens and only started a few days ago (at least as far as I know). The desktop version seems fine. Please help me understand what is going on. Thanks!
    Cheers,
    Kimi

    #37939

    acmesupports
    Moderator

    Dear kmaeda,
    We have checked your site in mobile devices and we didn’t find any sort of issue as you have described. Could you send us a screenshot of your issue to make it clear?

    Best Regards!

    #37980

    kmaeda
    Participant

    Hi,
    Thanks for your message. It happens on my phone consistently as well as another person’s phone. I have a screenshot but I’m not sure how to attach it here.
    Cheers,
    Kimi

    #37983

    acmesupports
    Moderator

    Dear kmaeda,
    You can send us the screenshot image at supports@acmethemes.com
    Best Regards!

    #45977

    saerdna
    Participant

    Right, I have the same problem. Only with iPhone and iPad. check my site maestralaura.it and enter 1 article, you will see that the first time you can’t see the article body, then if you refresh it is ok

    • This reply was modified 4 months, 4 weeks ago by  saerdna.
    #46020

    acmesupports
    Moderator

    Dear Sarenda,
    We have checked your site. There is no problem in loading your article on your site. Please send us the screenshot about the issue to us on supports@acmethemes.com.

    Best Regards!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.