Strange issue with theme icons - Acme Themes

Best Premium and Free WordPress Themes Forums SuperMag Strange issue with theme icons

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #5403
    Trajan2845
    Member

    For some reason the little House icon on the main menu that denotes the home page and the right and left pointing arrows in the main slider have vanished and display the “image not found” boxes.

    When I look at the site in the Customizer they show up fine there.

    Any ideas?

    #5406
    Trajan2845
    Member

    Ok, I think I might have answered my own question but not sure why this started happening. This is only happening in Chrome. When I open the “inspect” window I see this error at bottom

    Font from origin ‘http://autismhelponline.com’ has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No ‘Access-Control-Allow-Origin’ header is present on the requested resource. Origin ‘http://www.autismhelponline.com’ is therefore not allowed access.

    If I open site in Edge or IE the buttons display fine. No idea how to solve this though.

    #5405
    Trajan2845
    Member

    Ok, never mind I solved it myself by restarting Chrome and force cleaning the cache. Issue solved.

    #5404
    acmesupports
    Moderator

    Hello Trajan2845,
    Nice to hear that, you solved the problem. If you face any other problems regarding our theme, please feel free to ask.
    We are always here to give you support.

    Best Regards,
    Acme Supports

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Strange issue with theme icons’ is closed to new replies.