Thrive architect content builder does not start anymore within theme - Acme Themes

Home Forums Education Base Thrive architect content builder does not start anymore within theme

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  acmesupports 3 weeks, 2 days ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #30524

    mariettedietz
    Participant

    Hi,

    I just updated the Education Base theme, and now my page builder Thrive Architect is not opening anymore. I don’t know who I should contact for support… WordPress, Acmethemes or Thrive.

    Normally when a open a page that was built with Thrive Architect, it gives me a green button saying ‘edit with Thrive Architect’ and it would open the page with the page builder menu. Now it only opens the page with a loading sign, and it keeps loading but nothing happens.

    Who do you think can help me on this?

    Kind regards,

    Mariette
    http://www.dietzcoaching.nl

    #30527

    acmesupports
    Moderator

    Dear Mariettedietz,
    If you can provide us your wp-admin username and password, we will observe it and provide you possible solutions.

    Best Regards!

    #30577

    mariettedietz
    Participant

    I’m hesitant to put that on a public forum. Is there a way I can send you a private message?

    #30583

    acmesupports
    Moderator

    Dear Mariettedietz,
    You can email us the information on supports@acmethemes.com

    Thanks.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Thrive architect content builder does not start anymore within theme’ is closed to new replies.