Upgrading to latest version breaks homepage - Acme Themes

Best Premium and Free Responsive WordPress Themes Forums Corporate Plus Upgrading to latest version breaks homepage

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  dsl25 1 year, 7 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #16785

    dsl25
    Participant

    Hello,

    When upgrading to new version 1.3.0 from previous version 1.2.1 it completely breaks the homepage, especially the slider section.
    Please advise how to correct this.

    Thanks.

    #16788

    acmesupports
    Moderator

    Hello dsl25,
    It may due to the cache on your site, cache may loading the previous CSS. So, kindly check the site on other devices or clear the cache and check again.
    We checked all steps for updating from 1.2.1 to 1.3.0 and it’s working fine here. You may just get a extra section on the Home Page, and you can easily hide that section from Appearance > Customize > Layout/Design Options > Front Page content option and all the remaining things are working fine. Would you please provide the link of your site so that we can check everything on your site as well. And thank you so much for using support forum for the issues. We will be happy to solve your every issues related on our products.
    Waiting for your reply.

    Thank You

    #16790

    dsl25
    Participant

    Thanks for your feedback.
    I’ll try again without cache and see what happens.
    In fact the main problems are:
    – there is not slider on top of homepage
    – there is the title of the page set as homepage displaying at bottom, before footer

    I use a child theme for some CSS mods and maybe this creates issues but normally it shouldn’t.

    #16791

    acmesupports
    Moderator

    Can you please provide your site URL?

    #16799

    dsl25
    Participant

    Do you have an email where I can send you the screenshots and the link please?

    #16802

    acmesupports
    Moderator

    Please email us on info@acmethemes.com

    Thank You

    #16823

    dsl25
    Participant

    Email just sent out, many thanks!

    #16825

    dsl25
    Participant

    Problem solved with your kind assistance.
    The issue was indeed with the browser’s cache that really needed o be purged.
    Thanks again!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Upgrading to latest version breaks homepage’ is closed to new replies.