AT Gallery not showing thumbnails - Acme Themes

Best Premium and Free WordPress Themes Forums SuperNewsPro AT Gallery not showing thumbnails

Tagged: 

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #92006
    lucke-stz
    Participant

    I have some AT Gallery on my page and they are not showing thumbnails anymore. My website is: http://www.spruemaster.com

    Some suggestions about what to do?

    #92010
    acmesupports
    Moderator

    Dear Lucke-stz,
    We didn’t find any such problem on your site. Could you send a screenshot of it, please? Also, try deactivating unnecessary plugins one by one and see if the problem gets solved.

    Best Regards!

    #92019
    lucke-stz
    Participant

    I´ll try to deactivate the plugins.

    Here goes the print:

    https://www.spruemaster.com/wp-content/uploads/2021/01/AT-Gallery.png

    On the right side the thumbnails are not showing

    #92039
    lucke-stz
    Participant

    Hi,

    I did a test disabling all my plugins and the problem wasn’t solved 🙁

    #92058
    acmesupports
    Moderator

    Dear Lucke-stz,
    The thumbnail is appearing on the site. Could you please indicate at which point you are facing problem?

    Best Regards!

    #92062
    lucke-stz
    Participant

    Here goes the print:

    https://www.spruemaster.com/wp-content/uploads/2021/01/AT-Gallery.png

    Before the problem, the gallery show a big image and little thumbnails on the right side of the image, now it´s not showing this little thumbnails anymore.

    The gallery with problems have this names:

    Valiant Wings
    Osprey Publishing
    Wargames (this one is looks like to be broken)
    Publicações (this one is looks like to be broken too)

    Thank you!!

    • This reply was modified 1 year, 6 months ago by lucke-stz. Reason: text
    #92118
    acmesupports
    Moderator

    Dear Lucke-stz,
    Please show it in the customizer.

    Best Regards!

    #92192
    lucke-stz
    Participant
    #92247
    acmesupports
    Moderator

    Dear Lucke-stz,
    If you can provide us your site URL, admin username, and password at [email protected] we shall check the issue.

    Best Regards!

    #92248
    lucke-stz
    Participant

    thanks! sent it right now.

    #93583
    lucke-stz
    Participant

    Hi,

    I sent the email as requested, but unfortunately until now I don´t receive a help 🙁

    Best regards,

    #93656
    acmesupports
    Moderator

    Dear Lucke-stz,
    You will be replied soon.

    Best Regards!

    #94049
    Acme Themes
    Keymaster

    Hello @lucke-stz,

    We apologies for the slow reply; it took us more than expected time to find and fix the issue. Please update your theme to the latest version of SuperNewsPro and clear the cache. The gallery should work fine.
    Let us know if you have further queries.

    Best Regards!

    #94279
    lucke-stz
    Participant

    Hi,

    I´m sorry to inform that even after update the theme the problem persists.

    I have some CSS customized, maybe could be this?

    .nav-links .nav-previous a, .nav-links .nav-next a {
    background: #f88c00;
    }

    @media screen and (min-width:768px){
    #primary{
    width: 84%;
    }
    .secondary-sidebar{
    width: 15%;

    }
    }

    .site-logo {
    width: 100%;
    text-align: center;
    }

    #94350
    Acme Themes
    Keymaster

    Hello @lucke-stz,

    The CSS is not the problem.
    Can you please try by clearing WordPress and browser cache.
    When we view your site, it is working fine
    https://prnt.sc/10lwv5u
    https://prnt.sc/10lwvj7
    https://prnt.sc/10lww39
    https://prnt.sc/10lwwe5
    https://prnt.sc/10lwwos

    Can you please verify it.

    Best Regards!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘AT Gallery not showing thumbnails’ is closed to new replies.