Feature Image / slider - Not displaying correctly for mobile. - Acme Themes

Best Premium and Free WordPress Themes Forums AcmePhotoPro Feature Image / slider – Not displaying correctly for mobile.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #14242
    Gordon Smith
    Participant

    I have acme photo pro for my site http://www.gordonsmithphotography.com
    I have enabled the featured slider, and am using the titles. When viewed on a mobile device, the pictures and titles display differently, they are not centered the same , and titles display really wacky. Any suggestions?
    Thx

    #14256
    acmesupports
    Moderator

    Hello Gordon Smith,
    First we would like to request you to check the theme demo on your phone and try to find the similar issues there. If you got the issues, let us know. It seems that you customize the theme css and added some third party plugin. It may cause such issues as well. Please check once and let us know.

    Regards

    #14788
    Gordon Smith
    Participant

    This has been frustrating. I also worked with the online chat person, who told me the concern would be looked into, but I have heard nothing back. The image and scrolling title text does not work correctly on the demo version either. It does the same thing mine does. the lack of response from my chat suggest the issue is known and being ignored, though I truly hope that is not the case. Is anyone else out there having this issue? I feel at this point, I’ve been sold a bogus bill of goods. Is there a resolution?

    #14815
    acmesupports
    Moderator

    Hello Gordon Smith,
    While viewing your website, it seems that the recommended image size is not used. The image size you are using are 1000*1000. Please check the information on customizer to know the actual image size we recommended. Please try once and let us know.

    Regards

    #14836
    Gordon Smith
    Participant

    OK. So a couple questions on this then – I am not using the select a page option. I have been using the custom option. ( That measurement is not displayed there by the way) I am open to changing how I have it set up, but would like to know how your demo is set up? If it is set up on the select a page option I don’t see where this will improve things, because, as I said above, your demo doesn’t work properly either. I would like to have some level of comfort that investing the time in this will resolve the problem. Thanks

    #14844
    Gordon Smith
    Participant

    OK. SO I resized all the images. They do look better, but it didn’t affect the title display at all. The titles are still displaying incorrectly.

    #14845
    acmesupports
    Moderator

    Ok Gordon,
    We will check your site again and will find the best solution. In our demo, we are using Page selection and image size used there is we mentioned you above.
    Please keep patience, we will check your site again.

    Regards

    #14846
    Gordon Smith
    Participant

    Thank you for the assistance.

    #14849
    acmesupports
    Moderator

    Can we have the screenshot of the title displayed incorrectly. We checked your site here on our devices and seems its looking fine.
    Thank you

    #14917
    Gordon Smith
    Participant

    I emailed those

    #14929
    acmesupports
    Moderator

    Okay, we will contact you with the email.

    Thank You

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Feature Image / slider – Not displaying correctly for mobile.’ is closed to new replies.