Feature Slider Homepage - Acme Themes
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #44634
    Eric Brionez
    Participant

    I’m having an issue with the Feature Sliders (Images) that on a desktop view, once you hover over the image the animation (slide transitions) stop playing. Also the arrows on each side once I click on those they don’t work and they don’t change it to the other image/slider. Also is there a way to have CSS added to increase the size of the arrows? They’re too small to notice.

    Please take a look at my homepage here:

    Gramercy Physical Therapy

    #44750
    acmesupports
    Moderator

    Dear Eric,
    We have replied you via email. Please check your inbox.

    Best Regards!

    #45339
    Eric Brionez
    Participant

    Hi this is from Rozy’s email thread. I tried to reply back to email but your inbox is full see below:

    I see what you are talking about now and from previous emails on this. I did not authorize anyone to work on this site. And I never worked on the Code/HTML for the banner as I don’t know how or where to add that in. So it must have been always been that way with this template.

    Can you fix this for me please? You can out take that code you’re referring to if it’s causing the problem. My client’s website I bought this template for just wants the slider to not stop when hovering and arrows bigger.

    Thanks,
    Eric

    #45448
    acmesupports
    Moderator

    Dear Eric,
    Please check your inbox.

    Best Regards!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.