Select Logo - Acme Themes
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #18282
    larsantoantonio
    Participant

    In “Site Identity” we have the “Logo Only ( First Select Logo Above )” option, but I fail to see where can I chose the logo image… Can you help?

    #18294
    acmesupports
    Moderator

    Hello,
    You can find the Select Logo inside the Site Identity. Please check this doc link and find that section easily on your theme. Hope you will get that options easily.

    Regards

    #18300
    larsantoantonio
    Participant

    Well, I’ve been to that section before, but it simply doesn’t show the “Select Logo” button… I’ve tried with Firefox, Chrome, Edge and Opera… Any clue?

    #18301
    acmesupports
    Moderator

    Please check once by deactivating the installed plugin and check it.

    Regards

    #18303
    larsantoantonio
    Participant

    I’ve deactivated all and still the same…

    #18305
    larsantoantonio
    Participant

    I ‘ve also tried with other windows 10 machines, and with a Ubuntu…

    #18306
    acmesupports
    Moderator

    Can you please contact us with email. info[@]acmethemes.com
    We will guide you with another method to solve the problem.

    Thank you

    #18317
    larsantoantonio
    Participant

    I have sent you an email, “Select Logo issue at Education Base support forum”, as required, 8 hours ago…

    #18319
    acmesupports
    Moderator

    Okay, our team will reply you as soon as possible.

    Thank you

    #18334
    larsantoantonio
    Participant

    I’ve answered your email, please check if it’s all you need

    #18335
    acmesupports
    Moderator

    Thank you

    #18341
    larsantoantonio
    Participant

    Ok, it seams to be solved… Needed to upgrade Wpress (was 4.4)

    #18343
    acmesupports
    Moderator

    Nice to know that your problem is solved.

    Regards

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.